Anaal Vibrators

Anaal vibrator

Wil jij genieten van een anale stimulatie? De stimulatie van de anaal vibrator met geeft een ongekend intens gevoel. Een anaal vibrator vibrator is het anaal seksspeeltje voor het bereiken van een anaal orgasme.

Een anaal vibrator herken je aan de smalle punt. Hij is dan ook makkelijker in te brengen dan een gewoon vibrator. Verder zitten er geen uitstulpingen of onregelmatigheden in. Sommige hebben wel stimulatie-ribbels over de schacht, om de gevoelige kringspier te stimuleren. Wist je trouwens dat bij anale penetratie je gehele inwendige erogene zon geprikkeld wordt? Wil je ’s wat anders en toch een complete verwenning, dan is een anaal vibrator iets voor jou!

Vibrator kopen? Alle Vibrators Online

Bij Vibrator Kopen kun je een vibrator bestellen die bij jou past. Om je te helpen bij de keuze voor een vibrator, heeft Vibrator Kopen voor jou een handige overzicht gemaakt van alle verschillende soorten vibrators.

Verlang jij of je partner naar anale stimulatie en wil je echt een keer wat anders proberen? Een anaal vibrator is het seksspeeltje voor mannen en vrouwen. Anale sex is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer! Alhoewel veel stellen er niet echt over praten, merken we dat steeds meer mensen het avontuur aan durven met een anaal vibrator. Vandaar ook het ruime assortiment anaal vibrators.

Heb je eenmaal een anaal vibrator gekocht bij Vibrator Kopen, hier volgen enkele handige tips bij het gebruik van een anaal vibrator. Natuurlijk sta je te springen om je anaal vibrator te gebruiken, maar bouw het rustig op. Begin met voorzichtige anale stimulatie. Je partner kan langzaam je anus aanraken en de druk opvoeren. Voelt het eenmaal prettig aan, dan kun je een stapje verder gaan en bijvoorbeeld voorzichtig een vinger inbrengen.

 

Anaal vibrator en glijmiddel gebruiken

Gebruik altijd anaal glijmiddel als je de anaal vibrator gebruikt, uiteraard krijg je deze gratis bij de aankoop van een anaal vibrator. Hierna kun je gaan experimenteren met je anaal vibrator. Met een iets dunnere anaal vibrator, smalle stotende anaal vibrator of een starters buttplug kun je experimenteren en ontdekken of anaal seks wat voor jou is. Zodra de anaal vibrator een prettig gevoel geeft, probeer dan over te gaan tot penetratie door de penis.

Tip: Het is nodig om bij een anaal vibrator anaal glijmiddel te gebruiken. Je krijgt glijmiddel altijd gratis bij de aankoop van een vibrator.

Alle Anaal Vibrators Online