G-spot Vibrator

G-spot vibrator

Wil jij genieten van een G-spot stimulatie? De stimulatie van de G-spot met een G-spot vibrator geeft een ongekend intens gevoel. Een G-spot vibrator is een het  seksspeeltje voor het bereiken van een G-spot orgasme.

De G-spot is een extra gevoelige plek halverwege de vaginawand. Stimulatie van dit plekje geeft een erotisch opgewonden gevoel en kan tot een orgasme leiden. De G-spot is niet bij elke vrouw even sterk ontwikkeld, waardoor dit plekje soms lastig te vinden is. Een G-spot vibrator heeft een iets gebogen top en trilt tot in het puntje. Na het inbrengen van een trillende G-spot vibrator zoekt dit speeltje zelf jouw gevoeligste plekje, voor krachtig, intiem genot.

Vibrator kopen? Alle Vibrators Online

Bij Vibrator Kopen kun je een vibrator bestellen die bij jou past. Om je te helpen bij de keuze voor een vibrator, heeft Vibrator Kopen voor jou een handige overzicht gemaakt van alle verschillende soorten vibrators.

Een G-spot vibrator heeft een iets gebogen top en trilt tot in het puntje. Na het inbrengen van een trillende G-spot vibrator zoekt dit seksspeeltje zelf jouw gevoeligste plekje, voor krachtig, intiem genot. Door de stimulatie en de gebogen top zul je echte hoogtepunten bereiken. Je kan een G-spot vibrator gebruiken als je alleen bent, maar ook samen met een partner kan het heel spannend zijn.

Tip: Het is niet nodig om bij een G-spot vibrator glijmiddel te gebruiken. Als je het toch prettiger vindt kun je altijd overwegen om glijmiddel te gebruiken. Je krijgt glijmiddel altijd gratis bij de aankoop van een vibrator.

G-spot vibrator gebruiken

Net als andere ‘eerste keren’ is het kopen van je eerste G-spot vibrator een grote stap voor sommige vrouwen. Om te weten te komen wat er verkrijgbaar is, is het lezen van de Vibrator kopen praatjes blog een goed begin.

Kies een G-spot vibrator met meerdere snelheden zodat je meer mogelijkheden hebt. We adviseren je om te beginnen met een G-spot vibrator van zachte tot middelmatige trillingen. Als je merkt dat je behoefte hebt aan meer kracht, kun je altijd nog voor een ander standje kiezen. Maar als je begint met een krachtige G-spot vibrator ‘waar vrouwen liever voor gaan’, kies in elk geval een iets duurdere G-spot vibrator zoals de Lelo G-spot vibrator.

Vibrator Kopen de Nr1 sexshop in G-spot Vibrators

Wil jij een G-spot orgasme bereiken? We raden je aan om eens door het assortiment G-spot vibrators te balderen voor een intens genot. Een G-spot vibrator kun je zeer eenvoudig online kopen bij Vibrator Kopen. Als je voor 22:30 je G-spot vibrator besteld, kun je morgen al genieten!  Heb je nog vragen over een G-spot vibrator of lukt het niet met je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Vibrator Kopen of lees onze Vibrator praatjes ‘blog’ voor meer handige tips over het gebruik van een G-spot vibrator. Namens de klantenservice van Vibrator Kopen wensen we je veel shop plezier toe!

Alle G-spot Vibrators Online

Waar ligt de g-spot? Ontdek het met onze g-spot vibrators!

Op zoek naar iets om je bezig te houden tijdens die eenzame dagen en nachten? Koop dan een g-spot Vibrator om te weten te komen waar echte seksspeeltjes om draaien.

Met onze g-spot vibrators in alle lengten en dikten, zal je zeker je favoriet vinden die je magische plekje zal stimuleren, en nooit zal je het nog vergeten. Bekijk onze zeer uiteenlopende G-spot Vibrators en maak je keuze, je zal het je zeker niet beklagen, daar kan je van op uit. G-spot vibrators hebben een gebogen kopje dat tegen de g-spot stoot.

Ons gamma bestaat uit zeer uiteenlopende g-spot vibrators. De absolute topper blijft nog steeds de Lelo vibrators, met zijn unieke vorm stimuleert hij de g-plek zoals geen ander. Daarbij wordt ook nog eens je clitoris verwend. De Slimline G is dan weer de meer klassiekere g-spot Vibrator. Simpel qua vorm en eenvoudig te bedienen. Maar je zal versteld blijven staan van zijn kunnen.

Een G-spot vibrator gebruiken?

Voor je het doosje los scheurt en je de g-spot vibrator gaat gebruiken raden we je absoluut aan om de g-spot vibrator een klein beetje op te warmen. Leg de g-spot vibrator eventjes 1 minuut in warm water voor extra genot. Maar warm jezelf ook op natuurlijk. Hou je niet van het ruwe werk gebruik dan voldoende glijmiddel op de g-spot vibrator om zo de vibrator zachtjes naar binnen te laten glijden. Breng de g-spot vibrator in met de ribbels of top richting je navel en laat de trillende vibraties hun werk doen. Gelukkig heeft de g-spot vibrator meerdere standjes, probeer te ontdekken welk standje jij het lekkers vindt.

G-spot vibrator

Er bestaan vibrators die speciaal gemaakt zijn om de de G spot te stimuleren of de prostaat. Deze zijn aan de bovenkant gebogen. Als een ander je G-plek stimuleert is dit plekje in de vagina makkelijk bereikbaar. Maar als je het bij jezelf doet is dit lastig omdat je tegen de voorwand druk moet uitoefenen. Je moet je pols dus een slag draaien. Met een dildo of vibrator gaat dit veel soepeler. De druk die je kunt uitoefenen is dan ook groter. Er zijn ook waterdichte G spot vibrators. Je kunt deze in bad of onder de douche gebruiken. Er bestaan ook vibrators voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-plek,0 zoals de vibrator links. Je laat de ronde kant in je vagina glijden. De andere kant van de vibrator ligt dan in de schaamspleet en tegen de clitoris.