Mini Vibrator

Mini Vibrator

In het ruime assortiment van Vibrator kopen vind ook handige en compacte mini vibrators die niet groter zijn dan 14 centimeter. Mini vibrators zien er onschuldig en schattig uit maar raken jouw intieme plekjes.

Het voordeel van een mini-vibrator is dat je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De trillingen zijn meestal net zo sterk als bij een normaal formaat vibrator, dus hoef je niet bang te zijn dat je weinig zal voelen. En over gevoel gesproken: verwen je jezelf met een mini-vibrator, dan is alles nét iets subtieler, iets verfijnder… Vergelijk het met een culinaire beleving: mini-vibrators zijn perfect voor dames met een fijne smaak, met gevoel voor doordachte verhoudingen.

Mini Vibrators

Verwen je jezelf met een mini-vibrator, dan is alles nét iets subtieler, iets verfijnder… Vergelijk het met een culinaire beleving: mini-vibrators zijn perfect voor dames met een fijne smaak, met gevoel voor doordachte verhoudingen.

Dankzij het compacte formaat kun je de mini vibrator precies jouw plekjes bereiken en tot een hoogtepunt komen. Bij sexshop Vibrator kopen noemen we de mini vibrator ook wel ‘tussendoortje’. Anders dan een normale vibrator zoals een G-spot vibrator of Tarzan vibrator is de mini vibrator een stuk compacter en kun je precies de gevoelige plekjes raken. Afhankelijk van wat jij lekker vindt, maak je met de mini vibrator meer bewegingen om de intieme plekjes te bereiken.

Tip: Het is niet nodig om bij een mini vibrator glijmiddel te gebruiken. Als je het toch prettiger vindt kun je altijd overwegen om glijmiddel te gebruiken. Je krijgt glijmiddel altijd gratis bij de aankoop van een mini vibrator.

Mini vibrator gebruiken

Een mini vibrator gebruiken tijdens het voorspel? Maak het eens spannend en geef de mini vibrator aan je partner, voel de intense trillingen van de mini vibrator en geef jezelf over aan dit ondeugende rakkertje. Steeds meer vrouwen overwegen een mini vibrator te gebruiken tijdens het voorspel of om jezelf even lekker op te warmen :). Als een standaard vibrator nog wat onwennig is of is het nog nieuw voor je partner? Overweeg dan een mini vibrator te gebruiken en maak kennis met dit seksspeeltje.

Mini Vibrator Kopen de Nr1 sexshop in Vibrators

Welke mini vibrator je ook koopt, bij Vibrator Kopen ben je altijd verzekerd van discretie en veilige betaalmethode. Al ruim 14 jaar is onze kracht snelle levering en anonieme afhandeling van jouw mini vibrator.

Een mini vibrator kun je zeer eenvoudig online kopen bij Vibrator Kopen. Als je voor 22:30 je mini vibrator besteld, kun je morgen al genieten!  Heb je nog vragen over een mini vibrator of lukt het niet met je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Vibrator Kopen of lees onze Vibrator praatjes ‘blog’ voor meer handige tips over het gebruik van een mini vibrator. Namens de klantenservice van Vibrator Kopen wensen we je veel shop plezier toe!

Alle Mini Vibrators Online